Innendørs

systempostkasser


Norges mest brukte innendørs postkassesystemer, med elektroniske låser som er kompatible med adgangskontrollen, og med sylinderlåser for bruk med vanlige nøkler.

 Anerkjent Stansefabrikken merkevare

 
 


EkteMerkevare

Vi gir 10 års garanti på fuksjonaliteten til våre postkasser, og er et anerkjent, solid selskap, som vil være tilstede for deg også i fremtiden.

 Lang levetid

Kvalitet tvers gjennom. Resirkulert europeisk stål. Vi benytter miljøvennlig pulverlakk, og solide sylinderlåser fra Norges største låsprodusenter. 

 

Personlig service

Hos oss får du raske svar, og oppfølging gjennom hele prossessen. Vi ekspederer leveringer til mindre sameier, og til store byggeprosjekter i flere byggetrinn.

Brukerveiledninger og produktark


Her kan du laste ned et informasjonsark for hver postkasseserie, slik at du får mål, fargekoder og produktinformasjon samlet i én PDF.

Sammen med en skisse fra planleggeren, har du alt du trenger for å en enkel og vellykket planlegging av det nye systemet. 

Bygg din postkassevegg og se hva du har plass til


Lurer du på hvordan de nye postkassene vil se ut på veggen? Bruk planleggeren og se hvordan rekkene med postkasser vil se ut.

 Planen blir automatisk antall- og målsatt, så du vet akkurat hvor mange postkasser du har plass til.

Postkasseskilt, låser, deler og tilbehør


Vi har deler på lager til enhver tid. Hos oss kan du bestille avisholder, tavler, ekstra dører til postkassen, standardlåser, hovedlåser og postkasseskilt. I vår nettbutikk kan du bestille bytte av postkasselås i Stor-Oslo. For resten av landet kontaktes lokal låsesmed.

Få eksperthjelp!

Aina Finskud Opheim, Stansefabrikken Home

Aina Finskud Opheim

Innesalg

   45 86 59 35

    afo@stansefabrikken.no


Aina Finskud Opheim hjelper deg gjerne med planlegging, og kan sende et uforpliktende tilbud som du kan ta med i ditt neste styre- eller årsmøte i borettslaget.

Ta kontakt for en hyggelig postkasseprat - og ønsker du å få tilsendt en brosjyre, er det bare å spørre!

Jørn Nygaard, Stansefabrikken Home

Jørn Nygaard

Salg Region Stor-Oslo

   45 86 59 35

  jny@stansefabrikken.no​


Jørn er alltid tilgjengelig for borettslag, sameier og vaktmesterselskap i  Stor-Oslo området. Han møter til befaring og i møter, slik at du kan kjenne og se på vår unike Stansefabrikken-kvalitet.

Jørn Nygaard samarbeider tett med vår serviceavdeling, og sørger for at forespørsler raskt følges opp av våre profesjonelle montører.

Jørn er også vår Homesolution ekspert - hør hva HomeSolution kan bety for ditt borettslag eller  forretningsbygg.