Robust Advance

Robust Advance gir en enkel og effektiv postkassehverdag. Våre Advance postkasser har elektronisk styrte låser og integrerte kortlesere. Enkelt og raskt kan beboeren selv, eller ansvarshavende, fjerne og legge til brikker, adgangskort og mobiltelefon som skal benyttes til å låse opp postkassen. 

Solid elektronisk lås; bruk brikke, kort og mobil

Med app som kan låse opp, og dele tilgang

Moduler fra 2-5 rom

Kan monteres i opptil 3 høyder

Enkelt med app

Med våre Advance postkasser har du postkassenøkkel i mobilen.  Appene IDBOX IQ, og Unloc,  lastes ned gratis fra Appstore og Play butikk og åpner postkassen fullstendig kontaktløst.

Ikke nok med det, du kan også dele tilgangen til kassen med hvem du vil, når du vil - på tidsbegrenset eller varig basis.


Kompletter opplevelsen med elektronisk skilt

Til våre innendørs postkasser har vi digitale navneskilt, som kompletterer Advance-opplevelsen ved at du kan endre teksten på skiltet via din egen smarttelefon. 

App’en ‘Applate’ sørger for at du rasket kan oppdatere teksten på skiltet via Bluetooth - og du slipper å vente på at et nytt skilt blir laget. 

Pakker og brev oppbevares trygt

Med stadig flere husholdninger som gjør handelen på nett, har volumet småpakker som leveres økt betraktelig. Robust er en av de sikreste postkassene på markedet. Hver beboer kan føle seg trygg på at både forsendelser og personlig informasjon blir oppbevart på sikreste vis.

Vi hjelper deg med montering

Spar tid, og få et stressfritt flott resultat. Vi samarbeider med de lokale låsesmeder over hele landet. Låsesmedene kan tilby både postkasser og montering, de kan levere tilbehør som postkasseskilt og annet. Og ikke minst; de har dyktige montører som sørger for at du som kunde blir fornøyd med opplevelsen av å handle lokalt. 

Stansefabrikken har også en egen montasje- og serviceavdeling som leverer tjenester i Stor-Oslo.

Brukerveiledninger og produktark


Her kan du laste ned et informasjonsark for hver postkasseserie, slik at du får mål, fargekoder og produktinformasjon samlet i én PDF.

Sammen med en skisse fra planleggeren, har du alt du trenger for å en enkel og vellykket planlegging av det nye systemet. 

Bygg din postkassevegg og se hva du har plass til


Lurer du på hvordan de nye postkassene vil se ut på veggen? Bruk planleggeren og se hvordan rekkene med postkasser vil se ut.

 Planen blir automatisk antall- og målsatt, så du vet akkurat hvor mange postkasser du har plass til.

Postkasseskilt, låser, deler og tilbehør


Vi har deler på lager til enhver tid. Hos oss kan du bestille avisholder, tavler, ekstra dører til postkassen, standardlåser, hovedlåser og postkasseskilt. 

Normalt kan postkasseskilt bestilles direkte i vår nettbutikk. Grunnet bytte av nettplattform er funksjonen ute av drift den nærmeste tiden. Du kan bestille skilt i direkte hos vår underleverandør via: www.skiltservice.com .