Kvalitet i over 40 år

Det er ingen tilfeldighet at ca. 85 % av flerboliger og næringsbygg i Norge forsynes med våre systemer. Stansefabrikken har helt fra 70-tallet satt standarden for postkasser til leilighets- og næringsbygg i Norge. 

Nå setter vi en spennende ny standard med vår unike HomeSolution system! HomeSolution postkasser administreres 100 % digitalt. Det eliminerer behovet for låsbytter når nøkler mistes, og produksjon av nye skilt ved endringer.

Bærekraft

Stansefabrikken har høy fokus på miljø og bærekraft. Vårt nye ‘Breeam-bygg’, som vil stå ferdig i 2022, vil driftes med 100% grønn elektrisitet. Breeam er en forkortelse for Building Reasearch Establishment Assement Method, som er verdens ledende metode for å miljø-sertifisere bygninger.

Kun det beste

Hvorfor har våre systempostkasser vært Norges mest brukte i flere tiår? Svaret er enket; kun den beste postkassen, skapt med de beste råvarene, vil vare - år etter år.

Vi respekterer at tid er noe av det mest verdifulle man har. Derfor lager vi postkasser som tåler hverdagens til tider harde bruk, uten behov for kontinuerlig vedlikehold og oppfølging.

Detaljer som slitestyrke og smidige hengsler utprøves og overprøves, for så sikre deg en problemfri mottakshverdag.  Stansefabrikken har en av Europas mest moderne maskinparker, som gir presisjon og effektivitet under produksjonen. Postkassene er produsert og lakkert i miljøvennlige materialer og kan gjenvinnes.


Kvalitet til enebolig og veilag

VI har et bredt sortiment med  brevpostkasser,  vedlikeholdsfrie stativ, og store postkasser til pakker, som kan kjøpes i vår nettbutikk.

Vårt anerkjente Stansefabrikken-kvalitet bidrar til å eliminere bruk og kast, fordi vi leverer postkasser og stativ som beholder et fint utseende i flere tiår.

Våre selgere får ofte hyggelige tilbakemeldinger om økt trivsel i nabolaget, og at veien har fått et innbydende og friskt førsteinntrykk når våre postkasser er montert.  


Vi leverer postkasser til boliger og bedrifter i Norge, med et velfylt lager på Østlandet som sikrer raskest mulig levering. Vårt salgs- og distribusjonssenter ligger i Fredrikstad i Østfold. 

Vår søsterbedrift Stansefabrikken Products ligger i Stokke i Vestfold, og produserer samt leverer sikringsskap til elektrogrossister landet rundt, som igjen leverer til elektrikerne som kommer til ditt hjem.

Velkommen til Stansefabrikken Home!

Stokke

Borgeskogen 8

3160 Stokke

Fredrikstad

Øraveien 23

1630 Gamle Fredrikstad