Privat        Sameie og Borettslag       Bygg og Arkitekt         
Follow us

Robust

HomeSolution


HomeSolution er systempostkasser med elektroniske låser, og nettportal med innlogging, der navneskilt og låser administreres. Du kan bruke HomeSolution nettportal på pc, nettbrett eller på smarttelefon - enkelt og fleksibelt.

Systempostkasse med solid elektronisk lås og wifi tilkobling


Økt sikkerhet, og enklere bruk,  med nettportal og tilgangsdeling

Moduler fra 3-5 rom, som kan monteres i 3 høyder

Banebrytende system

Postkassedøren låses opp fra en felles kortleser ved anlegget. Du holder ditt kort inntil leseren, som vil koble seg til din postkassedør. Like enkelt som å scanne et busskort. Postkassedøren din blir låst opp, og du kan gå bort og ta ut posten. Døren låser seg automatisk når du stenger den.

Opplev digitale navneskilt

Ved å logge inn i HomeSolution portalen kan teksten på de digitale skiltene enkelt endres via telefon, nettbrett eller pc – og vipps så er et nytt navn på plass. Ingen bestilling av nytt skilt, ingen ventetid.


Nye nøkler på et blunk

Er du utleier, eller har du ansvar for å koordinere nye nøkler ved salg av leilighet er HomeSolution uten tvil en god langsiktig investering.

Tilgang tildeles og fjernes med noen tastetrykk, og for den med tendens til å miste nøkler, eller styreledere som handler på vegne av beboeren, er dette en drømmeløsing.

Låbytter og sliping av nøkler blir en saga blott, og byrden av å bestille og betale hvert låsbytte løftes fra skuldrene.

Vi hjelper deg med montering

Vi samarbeider med de lokale låsesmeder over hele landet. Låsesmedene kan tilby både postkasser og montering, de kan levere tilbehør som postkasseskilt og annet. Og ikke minst; de har dyktige montører som sørger for at du som kunde blir fornøyd med opplevelsen av å handle lokalt. 

Stansefabrikken har også en egen montasje- og serviceavdeling som leverer tjenester i Stor-Oslo.

Få alle mål og detaljer i én PDF, gir en enkel og effektiv planlegging. Last den ned her, og del med styret i neste møte.

Last ned produktinformasjon (FDV)

Last ned hurtigveiledning

Vi forteller gjerne mer om hva HomeSolution betyrfor administrasjon og beboere.  Imellomtiden er du velkommen til å laste ned vår introduksjonsbrosjyre.


 Last ned brosjyre

Vil du bestille, eller har noen spørsmål?

Jørn Nygaard er vår HomeSolution ekspert, og møter gjerne til befaring for å vise systemet i funksjon. Ta kontakt for en hyggelig fremtidsprat og et uforpliktende tilbud!

Ta kontakt med Jørn Nygaard:

  91 99 04 32

  jny@stansefabrikken.no