Robust

HomeSolution


HomeSolution er systempostkasser med elektroniske låser, og nettportal med innlogging, der navneskilt og låser administreres. Du kan bruke HomeSolution nettportal på pc, nettbrett eller på smarttelefon - enkelt og fleksibelt.

 

 


Bli med som Pilot-deltaker for fremtidens leveringsløsning!

Du kan hjelpe til med å forme morgendagens bærekraftige løsninger, som blant annet kan innebære færre transportkjøretøy i ditt nærmiljø. 


  LES MER

 

Lås Opp Pilot: 30. september, 2022 – 30. juni, 2024

Safe4 - Sintef - Forskningsrådet - Postnord - Keyfree - Stansefabrikken - Postlogi - Nimly - Komplett - AF Håndverk - Parqio - Ikomm - Inlet

Samme kort til dør og postkasse


Postkassedøren låses opp fra en felles kortleser ved anlegget. Du holder ditt kort inntil leseren, akkurat som å scanne et busskort. Postkassedøren din blir låst opp, og du kan gå bort og ta ut posten. Døren låser seg automatisk når du stenger den.

Hvis bygget har elektronisk dørlås, kan det samme kortet brukes på inngangsdør og postkasse


 

Bortreist? Ingen problem.

Fordi alt styres digitalt, spiller det ingen rolle hvor du befinner deg. Om du skal endre navn på et skilt, eller slippe noen andre inn i postkassen - så lenge du har tilgang til mobilnett eller fastnett, kan du styre postkassen akkurat når det passer deg.

Redigerbare navneskilt


Ved å logge inn i HomeSolution portalen kan teksten på de digitale skiltene enkelt endres via telefon, nettbrett eller pc – og vipps så er et nytt navn på plass. Ingen bestilling av nytt skilt, ingen ventetid.

Tusjmerking og post-it lapper på postkassene unngås, og anlegget vil beholde et ryddig utseende i alle år.


 

Deleger tilgang på et blunk


For den med tendens til å miste nøkler, eller styreledere som handler på vegne av beboeren, er HomeSolution en drømmeløsing. Byrden av å bestille og betale hvert låsbytte løftes fra skuldrene, sikkerheten økes betraktelig, og det er ingen bekymring om hvem som har tilgang til postkassen etter flytting eller ved tyveri og tap av nøkler.

Kan integreres med adgangskontrollen


App, nettportal og tilgangsdeling


Moduler fra 2-5 rom

Kan monteres i 3 høyder

Leveres ferdig montert


Vi samarbeider med autoriserte låsesmeder over hele lander. Låsesmeden  kan integrere HomeSolution anlegget opp mot dørlås systemet der det finnes elektronisk adgangskontroll, og beboerne trenger kun dørkortet sitt til å åpne dør og postkasse.


Systemet leveres ferdig montert og all administrasjon foregår enkelt i HomeSolution nettportal. Ønsker du å frigi enda mer tid - spør om å få en serviceavtale. Da vil låsesmeden holde orden på redigering av skilt for dere, gjennom en praktisk serviceavtale.


​ Last ned brosjyre

Last ned FDV (produktdetaljer)

Last ned FDV med mål, fargekoder og produktinformasjon samlet i én PDF.

Sammen med brosjyren, en skisse fra planleggeren, har du alt du trenger for å en enkel og vellykket planlegging av det nye systemet.  Tegneprogram


Lurer du på hvordan de nye postkassene vil se ut på veggen? Bruk planleggeren og se hvordan rekkene med postkasser vil se ut.

 Planen blir automatisk antall- og målsatt, så du vet akkurat hvor mange postkasser du har plass til.


Jørn Nygaard, Stansefabrikken Home AS

 

Ta kontakt med eksperten!

Jørn Nygaard er vår HomeSolution ekspert, og møter gjerne til befaring for å vise systemet i funksjon.  Han kan også demonstrere postkassen via Teams/Zoom. 

Ta kontakt for en hyggelig fremtidsprat og et uforpliktende tilbud!

Ta kontakt med Jørn Nygaard:

    45 86 59 35

   jny@stansefabrikken.no