Stansefabrikkens unike kvalitet finner du i mer enn produktene. 

Vi møter deg med respekt, ærlighet og fleksibilitet


Aina Finskud Opheim

Innesalg, koordinator

Aina har ekspertise innen systemkasse-sortimentet til flerbolig og næringsbygg. Hun kan raskt sende deg løsninger og pristilbud, og har mange gode tips og råd.

I tillegg er Aina bindeleddet mellom vårt salgsapparat, og logistikk- og innkjøpsavdeling.

Ta kontakt med Aina Finskud Opheim:

  91 99 04 32

  afo@stansefabrikken.no


Margaret Kristina Skamfer

Nettbutikk- og webansvarlig

Kristina sørger for at nettbutikken er oppdatert, og er bindeleddet mellom netthandelen og vår logistikk- og innkjøpsavdeling.

I tillegg skaper hun annonser og markedsmateriale, samt innholdet i våre nettsider.

Ta kontakt med Kristina Skamfer:

  45 24 57 57

  mks@stansefabrikken.no

Jørn Nygaard

Salg Region Stor-Oslo

Jørn er alltid tilgjengelig for borettslag, sameier og vaktmesterselskap i Stor-Oslo området. Han møter til befaring og i møter, slik at du kan kjenne og se på vår unike Stansefabrikken-kvalitet.

Jørn Nygaard samarbeider også tett med vår serviceavdeling, og sørger for at forespørsler raskt følges opp av våre profesjonelle montører.

Jørn er også vår Homesolution ekspert - ta en spennende prat med ham om hva HomeSolution kan bety for ditt borettslag eller forretningsbygg!

Ta kontakt med Jørn Nygaard:

  93 67 22 02

  jny@stansefabrikken.no


André Skjærstad

Key Account Manager

De skal føles godt å handle lokalt. André reiser til våre forhandlere landet rundt, og sørger for at produktkunnskapen om vårt systemsortiment er på topp.

Samtidig tar han med seg verdifull lokalkunnskap tillbake, som hjelper oss å stadig utvikle produktene på en brukervennlig måte.

I tillegg er André vår lange arm ut mot arkitekten - som kan sørge for at riktig løsning for bygget tas med allerede ved tegnestadiet.

Ta kontakt med André Skjærstad:

  91 92 20 62

  ask@stansefabrikken.no


Trond Bergstuen

Daglig leder

Trond har vært med Stansefabrikken i over 30 år, og har igangsatt en postkassereise fra 'den gamle grønne', til våre banebrytende digitale løsninger Advance og HomeSolution.

Ta kontakt med Trond Bergstuen:

  45 88 70 80

  tbe@stansefabrikken.no