Privat        Sameie og Borettslag       Bygg og Arkitekt         
Follow us

Robust Classic

Har du vært i en oppgang, så har du  sett systempostkassen Robust. Robust er en direkte etterkommer av de første systempostkassene som fantes her i landet. Vi har med tiden utviklet Robust fra grønne, hammerlakkerte kasser til den postkassen den er idag – tilpasset vår tids behov for god plass og sikker oppbevaring av post.

Systempostkasse med solid 5- stifts nøkke​l lås

Norges mest brukte innendørs postkasse

Moduler fra 3-5 rom, som kan monteres i 3 høyder

Ryddig navnemerking

Graverte eller digitale navneskilt kan leveres sammen med postkassene. Digitale skilt kan redigeres via app på mobilen, uten å ta skiltet av kassen. Da unngås midlertidige løsninger som forskjellige lapper og tekst påført postkassen, noe som sterkt forringer førsteinntrykket.

Pakker og brev oppbevares trygt

Med stadig flere husholdninger som gjør handelen på nett, har volumet småpakker som leveres økt betraktelig. Systempostkassen tillater at småpakker og brevpost blir levert direkte i trygt avlåste postkasserom, sammen med den daglige post. Hver beboer kan føle seg trygg på at både forsendelser og personlig informasjon blir oppbevart på sikreste vis.

Planlegg enkelt

Lurer du på hvordan de nye postkassene vil se ut på veggen? Bruk planleggeren og se enkelt hvordan rekkene med postkasser vil se ut. Planen blir automatisk målsatt, så du vet akkurat hvor mange postkasser du har plass til.

Vi hjelper deg med montering

Robust Classic har monteringshull i ryggen, og monteres enkelt direkte på vegg eller i nisje.  Vi samarbeider med de lokale låsesmeder over hele landet, i tillegg til at vi har en egen montasjeavdeling som leverer tjenester i Stor-Oslo.

Postkassene leveres med en postsonelås som er en del av et landsomfattende system eid av Posten Norge. Det innebærer at det lokale postbud kan låse opp hele postkassen i overkant, og tippe ut innerkassen, slik at han har god leveringstilgang til hver enkelt beboers postkasse.


Mål og dokumentasjon

Alle mål og detaljer i én PDF, gir en enkel og effektiv planlegging. Last den ned her, og du er omgående klar til neste styremøte!

Få eksperthjelp!


Jørn Nygård

       Jørn Nygaard                 

Salg Region Stor-Oslo

 93 67 22 02

  jny@stansefabrikken.no

Jørn er alltid tilgjengelig for borettslag, sameier og vaktmesterselskap i Stor-Oslo området. Han møter til befaring og i møter, slik at du kan kjenne og se på vår unike Stansefabrikken-kvalitet.

Jørn Nygaard samarbeider tett med vår serviceavdeling, og sørger for at forespørsler raskt følges opp av våre profesjonelle montører.

Jørn er også vår Homesolution ekspert - ta en spennende prat med ham om hva HomeSolution kan bety for ditt borettslag eller  forretningsbygg!


Aina Finskud Jensen

Innesalg

  91 99 04 32

   afj@stansefabrikken.no

Aina Finskud Jensen hjelper deg gjerne med planlegging, og kan sende et uforpliktende tilbud som du kan ta med i ditt neste styre- eller årsmøte i borettslaget. Ta kontakt for en hyggelig postkasseprat!


Ønsker du å få tilsendt en brosjyre, er det bare å spørre - eller du kan laste den ned ved å klikke på bildet under.


Stansefabrikken postkasse brosjyre