Privat        Sameie og Borettslag       Bygg og Arkitekt         
Follow us

Kompakt 270 Advance

Komapkt Advance gir en enkel og effektiv postkassehverdag. Våre Advance postkasser har elektronisk styrte låser og integrerte kortlesere. Enkelt og raskt kan beboeren selv, eller ansvarshavende, fjerne og legge til brikker, adgangskort og mobiltelefon som skal benyttes til å låse opp postkassen. 

Systempostkasse med solid elektronisk lås

Med Bluetooth og app som kan låse opp, og dele tilgang

Moduler fra 3-14 rom, som  kan monteres i flere høyder

 
 

Sikkerhet gjort enkelt. 

Postkassen åpnes ved å holde brikken inntil låsen, og døren svinger opp av seg selv. Er inngangsdøren utstyrt med elektronisk lås, kan du med stor sannsynlighet åpne dør og postkasse med samme app, nøkkelbrikke og kort som du bruker for å komme inn i bygget.

Filmen viser Robust Advance postkasser.

Enkelt med app

Med våre Advance postkasser har du postkassenøkkel i mobilen.  Appene IDBOX IQ, og Unloc,  lastes ned gratis fra Appstore og Play butikk og åpner postkassen fullstendig kontaktløst.

Ikke nok med det, du kan også dele tilgangen til kassen med hvem du vil, når du vil - på tidsbegrenset eller varig basis.

Digitalt postkasseskilt

Kompletter opplevelsen med elektronisk skilt

Til våre innendørs postkasser har vi digitale navneskilt, som kompletterer Advance-opplevelsen ved at du kan endre teksten på skiltet via din egen smarttelefon. 

App’en ‘Applate’ sørger for at du rasket kan oppdatere teksten på skiltet via Bluetooth - og du slipper å vente på at et nytt skilt blir laget. 


Pakker og brev oppbevares trygt

Med stadig flere husholdninger som gjør handelen på nett, har volumet småpakker som leveres økt betraktelig. Robust er en av de sikreste postkassene på markedet. Hver beboer kan føle seg trygg på at både forsendelser og personlig informasjon blir oppbevart på sikreste vis.

Vi hjelper deg med montering

Vi samarbeider med de lokale låsesmeder over hele landet. Låsesmedene kan tilby både postkasser og montering, de kan levere tilbehør som postkasseskilt og annet. Og ikke minst; de har dyktige montører som sørger for at du som kunde blir fornøyd med opplevelsen av å handle lokalt. 

Stansefabrikken har også en egen montasje- og serviceavdeling som leverer tjenester i Stor-Oslo.

Få eksperthjelp!


Jørn Nygård

       Jørn Nygaard                 

Salg Region Stor-Oslo

 93 67 22 02

  jny@stansefabrikken.no

Jørn er alltid tilgjengelig for borettslag, sameier og vaktmesterselskap i Stor-Oslo området. Han møter til befaring og i møter, slik at du kan kjenne og se på vår unike Stansefabrikken-kvalitet.

Jørn Nygaard samarbeider tett med vår serviceavdeling, og sørger for at forespørsler raskt følges opp av våre profesjonelle montører.

Jørn er også vår Homesolution ekspert - ta en spennende prat med ham om hva HomeSolution kan bety for ditt borettslag eller  forretningsbygg!


Aina Finskud Jensen

Innesalg

  91 99 04 32

   afj@stansefabrikken.no

Aina Finskud Jensen hjelper deg gjerne med planlegging, og kan sende et uforpliktende tilbud som du kan ta med i ditt neste styre- eller årsmøte i borettslaget. Ta kontakt for en hyggelig postkasseprat!


Ønsker du å få tilsendt en brosjyre, er det bare å spørre - eller du kan laste den ned ved å klikke på bildet under.


Stansefabrikken postkasse brosjyre