HomeSolution

Med redigerbare skilt og egen app

Forestill deg at du kan endre tekst på et postkasseskilt på under to minutter.  Og at du kan lage en ny postkassenøkkel, uten å forlate kontorstolen.  HomeSolution gir deg den muligheten. 


Et innbydende fellesområde


Når skilt alltid er oppdatert,  elimineres merking med tusj og klistrelapper direkte på postkassedørene. Anlegget vil beholde et ryddig utseende i lang tid, og brukerne inspireres til å ta vare på fellesområdet.
Elektroniske låser øker sikkerheten, og finnes det elektronisk lås i inngangsdøren kan det samme nøkkelkort brukes på postkassen.


Kompakt 270

HomeSolution

Liggende postkassehyller for plassering av flest mulig kasser på minst mulig plass. Fra 3 til 8 postkasserom per modul.


Se Kompakt 270 HomeSolution

Last ned HomeSolution brosjyre

Last ned hurtigveiledningRobust

HomeSolution

Stående postkasserom i moduler med 2 til 5 rom per modul, som kan monteres i opptil 3 høyder.


Se Robust HomeSolution

Last ned HomeSolution brosjyre

Last ned hurtigveiledningJørn Nygaard, Stansefabrikken Home AS

Spør våre

HomeSolution eksperter!

Våre eksperter kan fortelle deg alt du trenger å vite om HomeSolution. Ta kontakt og spør i vei! 

Avtal gjerne en tid for en kort demonstrasjon, så du kan se selv hvordan HomeSolution fungerer.

    45 86 59 35

Jørn Nygård:

    jny@stansefabrikken.no

Aina Finskud Opheim:

     afo@stansefabrikken.noSikkert

Elektronisk lås øker sikkerheten

Postkassedøren din låses opp fra en felles kortleser ved anlegget. Du holder ditt kort inntil leseren, som vil koble seg til din postkassedør. Like enkelt som å scanne et busskort. Postkassedøren din blir låst opp, og du kan gå bort og ta ut posten. Døren låser seg automatisk når du stenger den.

Enkelt

Glem nøkkelen, med god samvittighet

Hvis inngangsdøren din låses opp med adgangskort, kan du lese av det samme kortet som du bruker til inngangsdøren på den felles leseren ved postkasse anlegget.

Du kan også bruke mobiltelefon – og selvsagt følger det med egne nøkkelkort til hver postkassedør.

Eliminer bruk og kast

Opplev digitale navneskilt.

Ved å logge inn i HomeSolution portalen kan teksten på navneskiltene enkelt endres via telefon, nettbrett eller pc – og vipps så er et nytt navn på plass. Ingen bestilling av nytt skilt, ingen ventetid.

Og sist men ikke minst – det er ingen bruk og kast av skilt. Elektroniske skilt er en engangsinvestering – uavhengig av antall inn og utflyttinger.

Tid spart

Nye nøkler på et blunk

Er du utleier, eller har du ansvar for å koordinere nye nøkler ved salg av leilighet er HomeSolution uten tvil en god økonomisk langsiktig investering.  Og for den med tendens til å miste nøkler, eller styreledere som handler på vegne av beboeren, er det en drømmeløsing. Låsbytter og sliping av nøkler blir en saga blott, og byrden av å bestille og betale hvert låsbytte løftes fra skuldrene.

Fornøyd ame ved skrivebord

Del når det passer 

Uten å låne bort nøkler.

Appene Unlock og IDbox IQ gir en gledelig mulighet til å dele tilgangen til postkassen med hvem du vil, når du vil. Med noen få tastetrykk på mobilen  - uansett hvor du befinner deg, kan andre hente post for deg, legge igjen en pakke, eller plukke opp noe du har lagt igjen for levering.

Befriende enkelt!