Privat        Sameie og Borettslag       Bygg og Arkitekt         
Follow us

Trygg Classic

Trygg systempostasser er utformet slik at de tar minst mulig plass fra fellesområdet, likevel har postkassene god plass til mottak av småpakker levert sammen med brevposten.

Det enkle, klassiske utseendet gjør at postkassene gir et representativt utseende i alle fellesområder, og ‘hummer og kanari’ unngås.

Systempostkasse med    solid 5- stifts nøkkel lås
Sikker og vedlikeholdsfri utendørs systempostkasse
Moduler á 3-5 rom, som kan monteres i opptil 3 høyder

Et helhetlig førsteinntrykk

Et ryddig og delikat helhetsinntrykk gir en trivsel som inspirerer beboerne til å ta godt vare på eiendommen – ønsker du å unngå fellesstativ med ‘hummer og kanari’ er Trygg systempostkasser en populær løsning.

Pakker og brev oppbevares trygt

Med stadig flere husholdninger som gjør handelen på nett, har volumet småpakker som leveres økt betraktelig. Systempostkassen tillater at småpakker og brevpost blir levert direkte i trygt avlåste postkasserom, sammen med den daglige post.

Trygg er en av de sikreste postkassene på markedet. Hver beboer kan føle seg trygg på at både forsendelser og personlig informasjon blir oppbevart på sikrest vis.

Montering

Trygg Classic har monteringshull i ryggen, og monteres enkelt direkte på vegg eller annet egnet flate. Postkassene leveres med en postsonelås som er en del av et landsomfattende system eid av Posten Norge. Det innebærer at det lokale postbud kan låse opp hele postkassen i overkant, og tippe ut innerkassen, slik at han har god leveringstilgang til hver enkelt beboers postkasse.

Trygg stativ er tilbehør, og benyttes for frittstående plassering. Stendere støpes i bakken og avstives av et solid tak i 1 eller to høyder, og av selve kassene som festes direkte i stenderne. Dette gir et oppsett som holder seg meget pent og stødig i flere tiår. Stativet er lakkert i en miljøvennlig strukturlakk i farge mørk grå.

Målebånd og blyant

Mål og produktinformasjon

Alle mål og detaljer i én PDF, gir en enkel og effektiv planlegging. Last ned, og du er omgående forberedt til neste styremøte.

Last ned produktinformasjon 

Få eksperthjelp!


Jørn Nygård

       Jørn Nygaard                 

Salg Region Stor-Oslo

 93 67 22 02

  jny@stansefabrikken.no

Jørn er alltid tilgjengelig for borettslag, sameier og vaktmesterselskap i Stor-Oslo området. Han møter til befaring og i møter, slik at du kan kjenne og se på vår unike Stansefabrikken-kvalitet.

Jørn Nygaard samarbeider tett med vår serviceavdeling, og sørger for at forespørsler raskt følges opp av våre profesjonelle montører.

Jørn er også vår Homesolution ekspert - ta en spennende prat med ham om hva HomeSolution kan bety for ditt borettslag eller  forretningsbygg!


Aina Finskud Jensen

Innesalg

  91 99 04 32

   afj@stansefabrikken.no

Aina Finskud Jensen hjelper deg gjerne med planlegging, og kan sende et uforpliktende tilbud som du kan ta med i ditt neste styre- eller årsmøte i borettslaget. Ta kontakt for en hyggelig postkasseprat!


Ønsker du å få tilsendt en brosjyre, er det bare å spørre - eller du kan laste den ned ved å klikke på bildet under.


Stansefabrikken postkasse brosjyre