Privat        Sameie og Borettslag       Bygg og Arkitekt         
Follow us

Trygg Advance

Trygg Advance er en utendørs systempostkasse, konstruert for norske forhold, med elektronisk lås.  Postkassen åpnes ved å holde brikken inntil låsen, og døren svinger opp av seg selv. En kan også åpne den via app på mobilen, og de fleste adgangskort.
Systempostkasse med solid elektronisk lås
Med Bluetooth og app som kan låse opp, og dele tilgang
Moduler á 3-5 rom, som kan monteres i opptil 3 høyder
 
 

Sikkerhet gjort enkelt

Postkassen åpnes ved å holde brikken inntil låsen, og døren svinger opp av seg selv. Er inngangsdøren utstyrt med elektronisk lås, kan du med stor sannsynlighet åpne dør og postkasse med samme app, nøkkelbrikke og kort som du bruker for å komme inn i bygget.

Videoen viser innendørskassen Robust Advance.

Pakker og brev oppbevares trygt

Med stadig flere husholdninger som gjør handelen på nett, har volumet småpakker som leveres økt betraktelig. Systempostkassen tillater at småpakker og brevpost blir levert direkte i trygt avlåste postkasserom, sammen med den daglige post.

Trygg tar godt vare på post og pakker. Hver beboer kan føle seg trygg på at både forsendelser og personlig informasjon blir oppbevart på sikreste vis.

Montering

Vi samarbeider med de lokale låsesmeder over hele landet. Låsesmedene kan tilby både postkasser og montering, de kan levere tilbehør som postkasseskilt og annet. Og ikke minst; de har dyktige montører som sørger for at du som kunde blir fornøyd med opplevelsen av å handle lokalt. 

Stansefabrikken har også en egen montasje- og serviceavdeling som leverer tjenester i Stor-Oslo.

Mål og produktinformasjon

Alle mål og detaljer i én PDF, gir en enkel og effektiv planlegging. Last den ned her, og du er omgående forberedt til neste styremøte.


Brosjyre

Last ned vår brosjyre, til inspirasjon og nytte under planleggingen.


Få eksperthjelp!


Jørn Nygård

       Jørn Nygaard                 

Salg Region Stor-Oslo

 93 67 22 02

  jny@stansefabrikken.no

Jørn er alltid tilgjengelig for borettslag, sameier og vaktmesterselskap i Stor-Oslo området. Han møter til befaring og i møter, slik at du kan kjenne og se på vår unike Stansefabrikken-kvalitet.

Jørn Nygaard samarbeider tett med vår serviceavdeling, og sørger for at forespørsler raskt følges opp av våre profesjonelle montører.

Jørn er også vår Homesolution ekspert - ta en spennende prat med ham om hva HomeSolution kan bety for ditt borettslag eller  forretningsbygg!


Aina Finskud Jensen

Innesalg

  91 99 04 32

   afj@stansefabrikken.no

Aina Finskud Jensen hjelper deg gjerne med planlegging, og kan sende et uforpliktende tilbud som du kan ta med i ditt neste styre- eller årsmøte i borettslaget. Ta kontakt for en hyggelig postkasseprat!


Ønsker du å få tilsendt en brosjyre, er det bare å spørre - eller du kan laste den ned ved å klikke på bildet under.


Stansefabrikken postkasse brosjyre