Trygg Advance på stativ

Trygg Advance


Trygg Advance er en utendørs systempostkasse, konstruert for norske forhold, med elektronisk lås som kan åpnes via app på mobilen, og de fleste adgangskort og brikker. Egne brikker følger med i en pakke med to til bruk og en til programmering av flere brikker/kort, samt mobiltelefon.

Stativ for nedgraving kan kjøpes som tilbehør.


Systempostkasse med solid elektronisk lås
Med Bluetooth og app som kan låse opp, og dele tilgang
Moduler á 2-5 rom, som kan monteres i flere høyder

Sikkerhet gjort enkelt

Postkassen låses opp ved å holde brikken inntil låsen, og åpnes med vrideren.

Er inngangsdøren utstyrt med elektronisk lås, kan du med stor sannsynlighet åpne dør og postkasse med samme app, nøkkelbrikke og kort som du bruker for å komme inn i bygget.

App for postkasse

Pakker og brev oppbevares trygt

Med stadig flere husholdninger som gjør handelen på nett, har volumet småpakker som leveres økt betraktelig. Systempostkassen tillater at småpakker og brevpost blir levert direkte i trygt avlåste postkasserom, sammen med den daglige post.

Trygg tar godt vare på post og pakker. Hver beboer kan føle seg trygg på at både forsendelser og personlig informasjon blir oppbevart på sikreste vis.

Montering

Vi samarbeider med de lokale låsesmeder over hele landet. Låsesmedene kan tilby både postkasser og montering, de kan levere tilbehør som postkasseskilt og annet. Og ikke minst; de har dyktige montører som sørger for at du som kunde blir fornøyd med opplevelsen av å handle lokalt. 

Stansefabrikken har også en egen montasje- og serviceavdeling som leverer tjenester i Stor-Oslo.

Brukerveiledninger og produktark


Her kan du laste ned et informasjonsark for hver postkasseserie, slik at du får mål, fargekoder og produktinformasjon samlet i én PDF.

Sammen med en skisse fra planleggeren, har du alt du trenger for å en enkel og vellykket planlegging av det nye systemet. 

Bygg din postkassevegg og se hva du har plass til


Lurer du på hvordan de nye postkassene vil se ut på veggen? Bruk planleggeren og se hvordan rekkene med postkasser vil se ut.

 Planen blir automatisk antall- og målsatt, så du vet akkurat hvor mange postkasser du har plass til.

Postkasseskilt, låser, deler og tilbehør


Vi har deler på lager til enhver tid. Hos oss kan du bestille avisholder, tavler, ekstra dører til postkassen, standardlåser, hovedlåser og postkasseskilt. 

Normalt kan postkasseskilt bestilles direkte i vår nettbutikk. Grunnet bytte av nettplattform er funksjonen ute av drift den nærmeste tiden. Du kan bestille skilt hos vår underleverandør  via: www.skiltservice.com .

Få eksperthjelp!

Jørn Nygaard, Stansefabrikken Home

Jørn Nygaard

Salg Region Stor-Oslo

   45 86 59 35

  jny@stansefabrikken.no​


Jørn er alltid tilgjengelig for borettslag, sameier og vaktmesterselskap i  Stor-Oslo området. Han møter til befaring og i møter, slik at du kan kjenne og se på vår unike Stansefabrikken-kvalitet.

Jørn Nygaard samarbeider tett med vår serviceavdeling, og sørger for at forespørsler raskt følges opp av våre profesjonelle montører.

Jørn er også vår Homesolution ekspert - hør hva HomeSolution kan bety for ditt borettslag eller  forretningsbygg.

Aina Finskud Opheim, Stansefabrikken Home

Aina Finskud Opheim

Innesalg

   45 86 59 35

    afo@stansefabrikken.no


Aina Finskud Opheim hjelper deg gjerne med planlegging, og kan sende et uforpliktende tilbud som du kan ta med i ditt neste styre- eller årsmøte i borettslaget.

Ta kontakt for en hyggelig postkasseprat - og ønsker du å få tilsendt en brosjyre, er det bare å spørre!