Privat        Sameie og Borettslag       Bygg og Arkitekt         
Follow us

Norges mest brukte postkasser

for sameie og borettslag.

Det er ingen tilfeldighet at ca. 85 % av flerboliger og næringsbygg i Norge forsynes med våre systemer.


Robust Advance innendørs postkasse

Innendørs systemer

Norges mest brukte innendørs postkassesystemer, med elektroniske låser kompatibelt med adgangskontrollen, og med tradisjonelle sylinderlåser.

Utendørs systemer

Flest mulig postkasser på minst mulig plass. Sikker oppbevaring med Trygg systemkasser med elektronisk lås eller tradisjonell sylinderlås.

Planlegg enkelt

Lurer du på hvordan de nye postkassene vil se ut på veggen? Bruk planleggeren og se hvordan rekkene med postkasser vil se ut. Planen blir automatisk antall- og målsatt, så du vet akkurat hvor mange postkasser du har plass til.

Prøv planleggeren

Alt om postkassene

Her kan du laste ned et informasjonsark for hver postkasseserie, slik at du får mål, fargekoder og produktinformasjon samlet i én PDF. Sammen med en skisse fra planleggeren, har du alt du trenger for å en enkel og vellykket planlegging av det nye systemet. 

Gå til oversikt

Forhandlere over hele Norge

Vi har et landsdekkende forhandlernett med autoriserte låsesmeder, som har vært med oss i over 10 år. Din lokale forhandler kan bistå med valg av postkasser, og stille til befaring for å titte på oppgangen, ta mål og høre hva deres ønsker er.

Din låsesmed kan levere postkasser tilpasset systemet i deres bygg, slik at en kan bruke samme nøkkel eller nøkkelkort til inngangsdør og postkasse.

Finn en forhandler i nærheten

Om oss

Her finner du Norge mest brukte postkaser til sameie og borettlag. Har du vært i en oppgang, har du nok passert postkassen 'Robust' - for mange er den kjent som 'Sandbergkassen'.

Robust har satt standarden helt fra systempostkasser ble tatt i bruk og frem til idag. Alle våre postkaser er gjenvinnbare, av høykvalitets stål og lakkert i miljøvennlig pulverlakk med høy finish

Les mer om oss

Få eksperthjelp!


Jørn Nygård

       Jørn Nygaard                 

Salg Region Stor-Oslo

  45 86 59 35

   jny@stansefabrikken.no

Jørn er alltid tilgjengelig for borettslag, sameier og vaktmesterselskap i Stor-Oslo området. Han møter til befaring og i møter, slik at du kan kjenne og se på vår unike Stansefabrikken-kvalitet.

Jørn Nygaard samarbeider tett med vår serviceavdeling, og sørger for at forespørsler raskt følges opp av våre profesjonelle montører.

Jørn er også vår Homesolution ekspert - ta en spennende prat med ham om hva HomeSolution kan bety for ditt borettslag eller  forretningsbygg!


Aina Finskud Jensen

Innesalg

  45 86 59 35

   afj@stansefabrikken.no

Aina Finskud Jensen hjelper deg gjerne med planlegging, og kan sende et uforpliktende tilbud som du kan ta med i ditt neste styre- eller årsmøte i borettslaget. Ta kontakt for en hyggelig postkasseprat!


Ønsker du å få tilsendt en brosjyre, er det bare å spørre - eller du kan laste den ned ved å klikke på bildet under.


Stansefabrikken postkasse brosjyre