Norges mest brukte postkasser

for sameie og borettslag.


Kampanje -  spar minimum kr 11 250,-  inkl. mva per oppgang


Robust Advance innendørs postkasse

Innendørs systemer

Norges mest brukte innendørs postkassesystemer, med elektroniske låser kompatibelt med adgangskontrollen, og med tradisjonelle sylinderlåser.

Utendørs systemer

Flest mulig postkasser på minst mulig plass. Sikker oppbevaring med Trygg systemkasser med elektronisk lås eller tradisjonell sylinder.derlås.

Informasjonsark og brukerveiledninger

Her kan du laste ned et informasjonsark for hver postkasseserie, slik at du får mål, fargekoder og produktinformasjon samlet i én PDF. Her finner du også våre brukerveiledninger.

Sammen med en skisse fra planleggeren, har du alt du trenger for å en enkel og vellykket planlegging av det nye systemet. 

Gå til oversikt

Se hvordan det blir

Lurer du på hvordan de nye postkassene vil se ut på veggen? Bruk planleggeren og se hvordan rekkene med postkasser vil se ut. Planen blir automatisk antall- og målsatt, så du vet akkurat hvor mange postkasser du har plass til.

Prøv tegneprogrammet

Sikre postkasser med app og nettportal

HomeSolution - med app og nettportal

Med et anlegg som er forberedt på fremtidens behov, sikrer du en god, langsiktig investering og fornøyde beboere. Se våre nøkkelfrie postkasser med redigerbare skilt, app og nettportal.

Gå nøkkelfritt - les mer

Forhandlere over hele Norge

Vi har et landsdekkende forhandlernett med autoriserte låsesmeder, som har vært med oss i over 10 år. Din lokale forhandler kan bistå med valg av postkasser, og stille til befaring for å titte på oppgangen, ta mål og høre hva deres ønsker er.

Din låsesmed kan levere postkasser tilpasset systemet i deres bygg, slik at en kan bruke samme nøkkel eller nøkkelkort til inngangsdør og postkasse.

Finn din forhandler

Service

Vi har eget delelager med ekstra dører og låser, og tilbyr følgende servicetjenester for våre postkasser i Stor-Oslo:

  • Befaringer, og uforpliktende tilbud
  • Låsbytter på postkasser 
  • Service på postkasser
  • Service på postkasseanlegg
  • Serviceavtaler (smøring av låser, batteribytter på hele anlegg)
  • Innbrudd – montere innbrudds beslag på Robust postkasser ved behov

Utenfor Stor-Oslo kan du kontakte nærmeste forhandler, som vil hjelpe deg videre.

Kontakt oss

Om oss


Her finner du Norge mest brukte postkaser til sameie og borettlag. Har du vært i en oppgang, har du nok passert postkassen 'Robust' - for mange er den kjent som 'Sandbergkassen'.

Robust har satt standarden helt fra systempostkasser ble tatt i bruk og frem til idag. Alle våre postkaser er gjenvinnbare, av høykvalitets stål og lakkert i miljøvennlig pulverlakk med høy finish.


Les mer om oss

Få eksperthjelp   

Jørn Nygaard, Stansefabrikken Home

Jørn Nygaard

Salg Region Stor-Oslo

   45 86 59 35

  jny@stansefabrikken.no​


Jørn er alltid tilgjengelig for borettslag, sameier og vaktmesterselskap i  Stor-Oslo området. Han møter til befaring og i møter, slik at du kan kjenne og se på vår unike Stansefabrikken-kvalitet.

Jørn Nygaard samarbeider tett med vår serviceavdeling, og sørger for at forespørsler raskt følges opp av våre profesjonelle montører.

Jørn er også vår Homesolution ekspert - hør hva HomeSolution kan bety for ditt borettslag eller  forretningsbygg.

Aina Finskud Opheim, Stansefabrikken Home

Aina Finskud Opheim

Innesalg

   45 86 59 35

    afo@stansefabrikken.no


Aina hjelper deg gjerne med planlegging, og kan sende et uforpliktende tilbud som du kan ta med i ditt neste styre- eller årsmøte i borettslaget.

Ta kontakt for en hyggelig postkasseprat - og ønsker du å få tilsendt en brosjyre, er det bare å spørre!