Privat        Sameie og Borettslag       Bygg og Arkitekt            
Follow us

Frakt og angrerett som gjelder for din nettordre.


Frakt

Vi sender normalt innen 48 timer fra innkommet bestilling (hverdager).

Varene sendes med tjenesten MyPack til mottakers nærmeste utleveringssted.

Postkassestativ og/eller størrevolum sendes på pall tilkjørt til adresse. Du vil bli kontaktet skriftlig av transportør for tilbakemelding om ønsket utkjøringstid.

Fraktprisen beregnes i Handlevognen etter varer er valgt.

Angrefrist

Angrefrist - 14 dager. Du har god tid til å undersøke om varen tilfredsstiller dine ønsker innen du velger å montere den/ta den i bruk. Vi behandler naturlig nok ikke angret kjøp av varer som er montert /tatt i bruk. Dette gjelder også Flexi stativ.

Du er velkommen til å ta kontakt for tips og råd dersom du er usikker på varens funksjon i forhold til dine behov – vi hjelper deg gjerne!

Angrefristens lengde er 14 dager fra varen er utlevert til deg. I fristen inkluderes alle kalenderdager. Dersom fristen ender på en lørdag, søndag eller på en helligdag, forlenges fristen til nærmeste virkedag.

Kjøp for totalpris under kr 300,- inkludert frakt omfattes ikke av angreretten, og mottas  ikke i retur.

Vi trenger ikke å motta angrefrist skjema omgående selv om denne følger med din ordrebekreftelse. Vi trenger bare skriftlig beskjed innen utløpet av angrefristen, dersom du velger å angre kjøpet. Emballasjen beholder du til din henvendelse er ferdig behandlet. Returer skal sendes tilbake i original forpakning.

Frakt av returvare

Når vi mottar beskjed om at du vil returnere varen, sender vi sender en ferdig utfylt frakt etikett til deg via e-post, og du returnerer kjøpet gratis. Returmåte av postkassestativ Flexi og/eller større volum avtales særskilt.

Det er mulig å komme til vårt lager i Fredrikstad for retur av varer etter avtale.

Refusjon - tilbakebetaling

Ved angret kjøp vil varens pris refunderes ved mottak av varen i uskadet og ubrukt tilstand til vårt lager. 

Vi forbeholder oss retten til avkorting av refusjonsbeløpet  i de tilfeller der varen er forringet, og tar kontakt med kjøper innen varen refunderes.

Sist men ikke minst - spar tid og miljø for returfrakt om mulig.

Husk å undersøke på forhånd om produktet får plass der du planlegger å ha den. Målene til våre produkter er oppgitt under  produktets informasjon.