Frakt og angrerett som gjelder for din nettordre.


Frakt

Vi sender normalt innen 48 timer fra innkommet bestilling (hverdager).

Varene sendes med tjenesten MyPack til mottakers nærmeste utleveringssted.

Postkassestativ og/eller størrevolum sendes på pall tilkjørt til adresse. Du vil bli kontaktet skriftlig av transportør for tilbakemelding om ønsket utkjøringstid.

Fraktprisen beregnes i Handlevognen etter varer er valgt.

Angrefrist

Angrefrist - 14 dager. Du har god tid til å undersøke om varen tilfredsstiller dine ønsker innen du velger å montere den/ta den i bruk. Vi behandler naturlig nok ikke angret kjøp av varer som er montert /tatt i bruk. Dette gjelder også Flexi stativ.

Du er velkommen til å ta kontakt for tips og råd dersom du er usikker på varens funksjon i forhold til dine behov – vi hjelper deg gjerne!

Angrefristens lengde er 14 dager fra varen er utlevert til deg. I fristen inkluderes alle kalenderdager. Dersom fristen ender på en lørdag, søndag eller på en helligdag, forlenges fristen til nærmeste virkedag.

Kjøp for totalpris under kr 300,- inkludert frakt omfattes ikke av angreretten, og mottas  ikke i retur.

Vi trenger ikke å motta angrefrist skjema omgående selv om denne følger med din ordrebekreftelse. Vi trenger bare skriftlig beskjed innen utløpet av angrefristen, dersom du velger å angre kjøpet. Emballasjen beholder du til din henvendelse er ferdig behandlet. Returer skal sendes tilbake i original forpakning.

Frakt av returvare

Når vi mottar beskjed om at du vil returnere varen, sender vi sender en ferdig utfylt frakt etikett til deg via e-post, og du returnerer kjøpet gratis. Returmåte av postkassestativ Flexi og/eller større volum avtales særskilt.

Det er mulig å komme til vårt lager i Fredrikstad for retur av varer etter avtale.

Refusjon - tilbakebetaling

Ved angret kjøp vil varens pris refunderes ved mottak av varen i uskadet og ubrukt tilstand til vårt lager. 

Vi forbeholder oss retten til avkorting av refusjonsbeløpet  i de tilfeller der varen er forringet, og tar kontakt med kjøper innen varen refunderes.

Sist men ikke minst - spar tid og miljø for returfrakt om mulig.

Husk å undersøke på forhånd om produktet får plass der du planlegger å ha den. Målene til våre produkter er oppgitt under  produktets informasjon.


Les mer - alt du trenger å vite om bestilling i vår nettbutikk