Robust Advance


Robust Advance gir en effektiv hverdag for styreledere og andre ansvarshavende for byggets fellesområder. Postkassen har elektronisk styrte låser og integrerte kortlesere. 

Enkelt og raskt kan beboeren selv, eller ansvarshavende, fjerne og legge til brikker, adgangskort og mobiltelefon som skal benyttes til å låse opp postkassen. Slik oppnår både borettslaget og beboerne full kontroll over adgangen til den private post – døgnet rundt. Postkassene leveres med 6mm spalte i front for brev levert av andre enn postbudet.


 

App som ekstranøkkel

Med Advance postkasser har du alltid en ekstra postkassenøkkel i mobilen.  Ikke nok med det, du kan også dele tilgangen til kassen med hvem du vil, når du vil - på tidsbegrenset eller varig basis.

Appene IDBOX IQ, og Unloc,  lastes ned gratis fra Appstore og Play butikk. 

.

Mål, FDV


Robust er lagervare i alle størrelser i vår standard hvitfarge. Valgfri farge kan leveres på bestilling. 

Last ned FDV

Til BIMobject 

Kompletter med elektronisk skilt

Til våre innendørs postkasser har vi digitale navneskilt, som kompletterer Advance-opplevelsen ved at teksten på skiltet kan redigeres rett fra en smarttelefon. 

App’en ‘Applate’ sørger for at du rasket kan oppdatere teksten på skiltet via Bluetooth - og du slipper å vente på at et nytt skilt blir laget. 

Montering

Robust er beregnet på innendørs montering direkte på veggen eller innfelt i vegg.

Systemet leveres med postsonelås, som er en del av et landsomfattende system eid av Posten Norge. Det innebærer at postbudet kan låse opp hele postkassen med en hoveddør i front, og får god leveringstilgang til hver enkelt beboers postkasserom.

Solid stål, trygg oppbevaring

Med stadig flere husholdninger som gjør handelen på nett, har volumet småpakker som leveres økt betraktelig. Systempostkassen tillater at småpakker og brevpost blir levert direkte i trygt avlåste postkasserom, sammen med den daglige post.

Robust er en av de sikreste postkassene på markedet. Hver beboer kan føle seg trygg på at både forsendelser og personlig informasjon blir oppbevart på sikrest vis.


Kontakt en av våre eksperter  

Aina Finskud Opheim, Stansefabrikken Home

Aina Finskud Opheim

Innesalg

   45 86 59 35

    afo@stansefabrikken.no

Aina hjelper deg gjerne med planlegging.    Ta kontakt med dine prosjektopplysninger, og få et tilbud raskt på mail.

Jørn Nygaard, Stansefabrikken Home

Jørn Nygaard

Salg Region Stor-Oslo

   45 86 59 35

  jny@stansefabrikken.no​

Få et tilbud på mail, eller avtal en befaring på det planlagte montasje stedet. Jørn Nygård er vår ekspert på HomeSolution; systemet med egen nettportal og app, tilpasset fremtidens mottaksbehov.