Kompakt 270 Classic


Kompakt 270 Classic er et postkassesystem til bruk i oppganger, og passer spesielt godt inn der det er begrenset veggareal.

Liggende posthyller sparer plass i høyden og gir deg mulighet til å montere flere postkasser på veggen. Til tross for sine kompakte mål – derav navnet Kompakt – har hvert postkasserom plass til både brev og småpakker.

Solid stål, trygg oppbevaring

Med stadig flere husholdninger som gjør handelen på nett, har volumet småpakker som leveres økt betraktelig. Systempostkassen tillater at småpakker og brevpost blir levert direkte i trygt avlåste postkasserom, sammen med den daglige post.

Kompakt er en av de sikreste postkassene på markedet. Hver beboer kan føle seg trygg på at både forsendelser og personlig informasjon blir oppbevart på sikrest vis.

Mål, FDV

Kompakt er lagervare i moduler á 3-16 rom i vår standard hvitfarge. Valgfri farge kan leveres på bestilling. 

Last ned FDV

Til BIMobject

Montering

Kompakt er beregnet på innendørs montering direkte på veggen eller innfelt i vegg.

Systemet leveres med postsonelås, som er en del av et landsomfattende system eid av Posten Norge. Det innebærer at postbudet kan låse opp hele postkassen med en hoveddør i front, og får god leveringstilgang til hver enkelt beboers postkasserom.

Kontakt en av våre eksperter  

Aina Finskud Opheim, Stansefabrikken Home

Aina Finskud Opheim

Innesalg

   45 86 59 35

    afo@stansefabrikken.no

Aina hjelper deg gjerne med planlegging. Ta kontakt med dine prosjektopplysninger, og få et tilbud raskt på mail.

Jørn Nygaard, Stansefabrikken Home

Jørn Nygaard

Salg Region Stor-Oslo

   45 86 59 35

  jny@stansefabrikken.no​

Få et tilbud på mail, eller avtal en befaring på det planlagte montasje stedet. Jørn Nygård er vår ekspert på HomeSolution; systemet med egen nettportal og app, tilpasset fremtidens mottaksbehov.