Privat        Sameie og Borettslag       Bygg og Arkitekt         
Follow us

Anerkjent kvalitet

 til ca. 80 % av flerboliger

i Norge
Innendørs systemer

Norges mest brukte innendørs postkassesystemer, med elektroniske låser kompatibelt med adgangskontrolllen, og med tradisjonelle sylinderlåser.

Utendørs systemer

Flest mulig postkasser på minst mulig plass. Sikker oppbevaring med Trygg systemkasser, med elektronisk lås eller tradisjonell sylinderlås.

FDV

Her finner du alle våre FDV dokumenter samlet på ett sted.

Last ned en FDV

Vi  går jo ikke baklengs inn i fremtiden!

En postkasse er ikke lenger bare en postkasse, men utvikler seg til å bli det mest tilgjengelige stedet å motta og sende nye og brukte varer, dokumenter - og alt annet av ordinær størrelse, som skal forflyttes fra avsender til mottaker.  HomeSolution representerer fremtidens postkassesystemer. 

HomeSolution er spesielt tilpasset borettslag, sameier og næringsbygg. Systemet har egen app og nettportal, som gir en enkel, sikker og effektiv oversikt og administrasjon av beboerlister, postkasseskilt, og nøkler - som selvsagt er nøkkelkort som kan tilknyttes byggets adgangskontroll.

Vi siterer et utsagn som går igjen når borettslag tar kontakt om nye postkasser: "... vi vil jo ikke gå baklengs inn i framtiden!"

Mer om HomeSolution

Riktig løsning, på rett plass

Dersom en løsning for mottak av post og pakker i tegningen, kan postkassene utebli helt til bygget er ferdigstilt. Det kan medføre at raske beslutninger tas i siste liten, uten samråd med arkitekt.

Ved å laste inn løsningen til tegning, sørger du for at bygget får mottakskasser med riktig plassering - og varig kvalitet fra Norges mest anerkjente produsent.

Til BIMobject

Breeam

Stansefabrikken har høy fokus på miljø og bærekraft, og bygger den første bygningen med Breeam sertifisering i Lithauen. Bygget vil utgjøre 10.000 kvadratmeter, og blant annet skilt med energiklasse A+, 100 % grønn elektrisitet, og gratis ladestasjoner for elkjøretøy.

Breeam er en forkortelse for Building Reasearch Establishment Assement Method, som er verdens ledende metode for å miljø-sertifisere bygninger.

Nybygg og rehabilitering

Vi kan raskt beregne den beste løsningen for det antallet kasser som trengs, på den plassen som er til rådighet. Spar tid - send inn antall og mål til vår systemekspert og få en ferdig målsatt skisse med pristilbud. 

Kontakt systemekspert