Anerkjent kvalitet

 til over 80 % av flerboliger

i Norge
Se våre nyheter for pakkemottak!

Pakker er den nye posthverdagen - se vårt delingsskap Share  til borettslag og sameie, og flotte Homie mottakskasse for hjemmet

Til nyhetene

Innendørs systemer

Norges mest brukte innendørs postkassesystemer, med elektroniske låser kompatibelt med adgangskontrolllen, og med tradisjonelle sylinderlåser.

Utendørs systemer

Flest mulig postkasser på minst mulig plass. Sikker oppbevaring med Trygg systemkasser, med elektronisk lås eller tradisjonell sylinderlås.

Tegn din postkassevegg og last ned FDV


Her finner du tegneprogram, og alle våre FDV dokumenter samlet på ett sted.

Tegn postkasseveggen

Last ned en FDV

Riktig løsning, på rett plass

Dersom en løsning for mottak av post og pakker uteblir i tegningen, kan postkassene utebli helt til bygget er ferdigstilt. Det kan medføre at raske beslutninger tas i siste liten, uten samråd med arkitekt.

Ved å laste inn løsningen til tegning, sørger du for at bygget får mottakskasser med riktig plassering - og varig kvalitet fra Norges mest anerkjente produsent.

Til BIMobject

Vi presenterer: HomeSolution


HomeSolution er spesielt tilpasset borettslag, sameier og næringsbygg.

Systemet har egen app og nettportal, som gir en enkel, sikker og effektiv oversikt og administrasjon av beboerlister, postkasseskilt, og nøkler - som selvsagt er nøkkelkort som kan tilknyttes byggets adgangskontroll.


Mer om HomeSolution

Breeam


Stansefabrikken har høy fokus på miljø og bærekraft, og bygger den første bygningen med Breeam sertifisering i Lithauen. Bygget vil utgjøre 10.000 kvadratmeter, og vil blant annet skilte med energiklasse A+, 100 % grønn elektrisitet, og gratis ladestasjoner for elkjøretøy.

Breeam er en forkortelse for Building Reasearch Establishment Assement Method, som er verdens ledende metode for å miljø-sertifisere bygninger.

Nybygg og rehabilitering

Vi kan raskt beregne den beste løsningen for det antallet kasser som trengs, på den plassen som er til rådighet. Spar tid - send inn antall og mål til vår systemekspert og få en ferdig målsatt skisse med pristilbud. 

Kontakt systemekspert