Spar tid med våre smarte tips


Postkasse med lås vs. postkasse uten lås

Låste brevpostkasser sørger for at man har kontroll over brevposten. Når postkassen er låst, kan budet bare få plass til det som passer i brevsprekken, og pakker må hentes ved utleveringssted. Har du lyst til å få pakker rett hjem i kasse med lås, trenger du en pakkepostkasse.

Postkasser uten lås gir ingen sikkerhet, men en kan derimot motta småpakker i den. Hvis du ikke er bekymret for at andre har tilgang til post du mottar i det daglige, kan du kjøpe postkasse Grimstad, som er uten lås. 

Villa Formfin uten lås kan du sette en hengelås på, når du venter på noe viktig. Da er du sikret når for eksempel bankkortet ditt kommer.

Se utvalget!

Mann åpner postpakke i sofaen

Postkasser for pakker

Handler du på nett og får ofte småpakker, er det smart med en stor postkasse for pakker. Pakkeluken i en pakkepostkasse har en funksjon som ligner innkastet i innsamlings kasser for klær, slik at pakker og brev ligger trygt ute av syne nede i kassen.

Har du en stor pakkekasse, har du mulighet til å motta sendingen raskere enn om du henter den på et utleveringssted. Store postkasser gjør seg like fint på rad og rekke som mindre postkasser på et stativ – ikke vær redd for å prøve noe nytt!

Se pakkekasser

Prat med naboen

Tenk langsiktig

Hør litt med naboen – det kan være flere av dine naboer som kan tenke seg å oppgradere sin postkasse. Inntrykket blir hevet flere hakk ved at en setter opp like postkasser, og investerer i et vedlikeholdsfritt postkassestativ.


Best til felles-stativet

Ta en sjekk av montasjestedet

Start med å ta mål av plassen som finnes til postkassen eller stativet, og sammenlign med målene til produktene du har lyst på. Slik kan du sikre deg at du får plass til postkassen eller stativet.

Målene er oppgitt i informasjonen ved hvert produkt. Ved å gjøre dette unngår du feilbestilling og retur, da sparer miljøet for unødig transportbelastning – og du sparer tid.​


Til produktinformasjon og mål 

Alt du trenger å vite

om bestilling hos oss


Se informasjon 

Nå er du klar for å gjøre et godt valg!