Stansefabrikken Home er et selskap i Stafa-gruppen, med opprinnelse fra Den Norske Stansefabrikk som ble etablert i Oslo i 1932. Er du nysgjerrig på konsernets historie fra 1932 til nå, kan du lese mer på konsernets hovedside: Stansefabrikken fra 1932-2023. Under her, finner du litt om vår postkasse-historie, og hva vi tilbyr deg.

 

Med Stansefabrikkens oppkjøp av bedriften Nic. B Sandberg for flere tiår tilbake, og en iherdig innsats fra vår den gang eneste postkasse selger, ble det opprettet egen avdeling for salg av postkasser hos Stansefabrikken Products AS, 'Avdeling Post'.

Nic. B. Sandbergs velkjente kvalitetspostkasser satte en standard for postkasser til flerbolig. Vi har tatt vare på og videreutviklet standarden, i tråd med Postens retningslinjer, brukernes behov - og den digitale utviklingen i samfunnet. 

'Avdeling Post' vokste fra en til to ansatte og etter stadig økende etterspørsel, samt etablering av landsdekkende forhandlernett, vokste avdelingen raskt videre med flere heltidsansatte og flittige lageransatte som sørget for rask ekspedering av ordre.

Systempostkasser fra Stansefabrikken finnes nå i over 80% av bygårder og blokker i Norge. 'Avdeling Post' viste en solid vekst videre, og ble moden for flere utfordringer og et større produktspekter. I løpet av 2019 ble spennende planer lagt, og avdelingen ble 1. januar 2020 den stolte eier av navnet Stansefabrikken Home AS, og et eget organisasjonsnummer.

Ansatte i Stansefabrikken Home

Stansefabrikken Home AS nyter fortsatt tilhørigheten og den samme, solide tryggheten under morsselskapet Stafa Industrier AS, og over 1500m2 lagerhaller med sendingsklare varer.

Våren 2024 flytter vi våre produksjons-,  lager-, og salgslokaler fra industriområdet Øra i Gamlebyen, Fredrikstad, til nye, mer miljøvennlige lokaler på Bjørnstadfeltet ved E6 - i nærheten av Insperia Science Senter og Quality Hotell Sarpsborg. 

Hvorfor velge oss?

Vi er tilstede for deg, før, under og etter anskaffelsen av postkasser, og gir ti års garanti på våre postkassers funksjonalitet. 

Hvorfor har våre systempostkasser vært Norges mest brukte i flere tiår?  Svaret er enkelt, - våre postkasser gir rett og slett den mest økonomiske og problemfrie investeringen. Det er kun den beste postkassen, skapt med de beste råvarene og brukervennligheten, som vil vare - tiår etter tiår.

Vi respekterer at tid er noe av det mest verdifulle man har. Derfor lager vi postkasser som tåler hverdagens til tider harde bruk, uten behov for kontinuerlig vedlikehold og oppfølging. Detaljer som slitestyrke og smidige hengsler utprøves og overprøves, for så sikre deg en problemfri mottakshverdag.  Vi leverer postkasser til hele Norge fra vårt velfylte lager på Østlandet, som sikrer raskest mulig levering.

Stansefabrikken har en av Europas mest moderne maskinparker, som gir presisjon og effektivitet under produksjonen. Postkassene er produsert av resirkulert, europeisk stål, lakkert i miljøvennlige materialer - og kan gjenvinnes.

Velkommen til en trygg handel.Stansefabrikken setter standarden

Det er ingen tilfeldighet at over 80 % av flerboliger og næringsbygg i Norge forsynes med våre systemer. Vår postkasse Robust har helt fra 70-tallet satt standarden for postkasser til leilighets- og næringsbygg i Norge. 

Vi leverer varer med høykvalitets låser, resirkulert, europeisk stål, og miljøvennlig pulverlakk. Vi har 10 års garanti på postkassenes funksjon, og har selvsagt et lager med ekstra deler, serviceavdeling. I tillegg har vi et landsdekkende forhandlernett med autoriserte låsesmeder, som anerkjenner vår unike Stansefabrikken-kvalitet.

Nå setter vi en spennende ny standard med vår unike HomeSolution system! HomeSolution postkasser administreres 100 % digitalt, noe som sparer dyrbar tid for byggets ansvarshavende.

HomeSolution eliminerer behovet for låsbytter når nøkler mistes, og produksjon av nye skilt ved endringer. Systemet gir en til enhver tid riktig oversikt over postkasse eiere og brukerne, slik at det er enkelt å betjene endringer på få minutter. 

Se Kompakt HomeSolution

Kvalitet til enebolig og veilag

VI har et bredt sortiment med  brevpostkasser,  vedlikeholdsfrie stativ, og store postkasser til pakker, som kan kjøpes i vår nettbutikk.

Vårt anerkjente Stansefabrikken-kvalitet bidrar til å eliminere bruk og kast, fordi vi leverer postkasser og stativ som beholder et fint utseende i flere tiår.

Våre selgere får ofte hyggelige tilbakemeldinger om økt trivsel i nabolaget, og at veien har fått et innbydende og friskt førsteinntrykk når våre postkasser er montert.  

Bærekraft

Stansefabrikken har høy fokus på miljø og bærekraft. Vårt nye ‘Breeam-bygg’, som vil stå ferdig innen utgangen av 2023, vil driftes med 100% grønn elektrisitet. Breeam er en forkortelse for Building Reasearch Establishment Assement Method, som er verdens ledende metode for å miljø-sertifisere bygninger.

Vår søsterbedrift Stansefabrikken Products, som vi tidligere delte lokaler med, har, etter oppkjøp av Larel lokalisert seg i Stokke i Vestfold. Stansefabrikken Products produserer og leverer sikringsskap til elektrogrossister landet rundt, som monteres av elektrikerne som kommer til ditt hjem. 

Distribusjon, produksjon og administrasjon -  Stokke

Borgeskogen 8

3160 Stokke

Distribusjon, produksjon og administrasjon -Fredrikstad

Øraveien 23

1630 Gamle Fredrikstad