Robust Classic

Har du vært i en oppgang, så har du  sett systempostkassen Robust. Robust er en direkte etterkommer av de første systempostkassene som fantes her i landet. Vi har med tiden utviklet Robust fra grønne, hammerlakkerte kasser til den postkassen den er idag – tilpasset vår tids behov for god plass og sikker oppbevaring av post.

Norges mest brukte innendørs postkasse

Solid 5- stifts nøkke​l lås fra Norges ledende låsprodusenter

Moduler fra 2-5 rom, som kan monteres i 3 høyder

Ryddig navnemerking

Graverte eller digitale navneskilt kan leveres sammen med postkassene. Digitale skilt kan redigeres via app på mobilen, uten å ta skiltet av kassen. Da unngås midlertidige løsninger som forskjellige lapper og tekst påført postkassen, noe som sterkt forringer førsteinntrykket.

Planlegg enkelt

Prøv tegneprogrammet, og se hvordan anlegget blir på veggen. Du får en automatisk målsatt skisse som er til nytte videre i planleggingen.


Pakker og brev oppbevares trygt

Med stadig flere husholdninger som gjør handelen på nett, har volumet småpakker som leveres økt betraktelig. Systempostkassen tillater at småpakker og brevpost blir levert direkte i trygt avlåste postkasserom, sammen med den daglige post. Hver beboer kan føle seg trygg på at både forsendelser og personlig informasjon blir oppbevart på sikreste vis.

Vi hjelper deg med montering


Robust Classic har monteringshull i ryggen, og monteres enkelt direkte på vegg eller i nisje.  Vi samarbeider med de lokale låsesmeder over hele landet, i tillegg til at vi har en egen montasjeavdeling som leverer tjenester i Stor-Oslo.

Postkassene leveres med en postsonelås som er en del av et landsomfattende system eid av Posten Norge. Det innebærer at det lokale postbud kan låse opp hele postkassen i overkant, og tippe ut innerkassen, slik at han har god leveringstilgang til hver enkelt beboers postkasse.


Brukerveiledninger og produktark


Her kan du laste ned et informasjonsark for hver postkasseserie, slik at du får mål, fargekoder og produktinformasjon samlet i én PDF.

Sammen med en skisse fra planleggeren, har du alt du trenger for å en enkel og vellykket planlegging av det nye systemet. 

Bygg din postkassevegg og se hva du har plass til


Lurer du på hvordan de nye postkassene vil se ut på veggen? Bruk planleggeren og se hvordan rekkene med postkasser vil se ut.

 Planen blir automatisk antall- og målsatt, så du vet akkurat hvor mange postkasser du har plass til.

Postkasseskilt, låser, deler og tilbehør


Vi har deler på lager til enhver tid. Hos oss kan du bestille avisholder, tavler, ekstra dører til postkassen, standardlåser, hovedlåser og postkasseskilt. 

Normalt kan postkasseskilt bestilles direkte i vår nettbutikk. Grunnet bytte av nettplattform er funksjonen ute av drift den nærmeste tiden. Du kan bestille skilt i direkte hos vår underleverandør via: www.skiltservice.com .

Få eksperthjelp   

Aina Finskud Opheim, Stansefabrikken Home

Aina Finskud Opheim

Innesalg

   45 86 59 35

    afo@stansefabrikken.no


Aina hjelper deg gjerne med planlegging, og kan sende et uforpliktende tilbud som du kan ta med i ditt neste styre- eller årsmøte i borettslaget.

Ta kontakt for en hyggelig postkasseprat - og ønsker du å få tilsendt en brosjyre, er det bare å spørre!

Jørn Nygaard, Stansefabrikken Home

Jørn Nygaard

Salg Region Stor-Oslo

   45 86 59 35

  jny@stansefabrikken.no​


Jørn er alltid tilgjengelig for borettslag, sameier og vaktmesterselskap i  Stor-Oslo området. Han møter til befaring og i møter, slik at du kan kjenne og se på vår unike Stansefabrikken-kvalitet.

Jørn Nygaard samarbeider tett med vår serviceavdeling, og sørger for at forespørsler raskt følges opp av våre profesjonelle montører.

Jørn er også vår Homesolution ekspert - hør hva HomeSolution kan bety for ditt borettslag eller  forretningsbygg.