Trygg Classic

Med Trygg systempostkasser kan det plasseres flest mulig postkasser på minst mulig plass. Postkassene har god plass til småpakker og brevpost.

Postkassene leveres med en postsonelås som er en del av et landsomfattende system eid av Posten Norge. Det innebærer at det lokale postbud kan låse opp hele postkassen i overkant, og tippe ut innerkassen, slik at han har god leveringstilgang til hver enkelt beboers postkasse.

Solid 5-stifts nøkkel lås

Sikker og vedlikeholdsfri

Moduler á 2-5 rom

Trygg postkasser til sameie og borettslag

Et helhetlig førsteinntrykk

Et ryddig og delikat helhetsinntrykk gir en trivsel som inspirerer beboerne til å ta godt vare på eiendommen – ønsker du å unngå fellesstativ med ‘hummer og kanari’ er Trygg systempostkasser en populær løsning.

Montering

Trygg Classic har monteringshull i ryggen, og monteres enkelt direkte på vegg eller annet egnet flate. Modulene kan monteres i opptil tre høyder, med min. 15 mm luftrom mellom hver høyde. Anbefalt maksimum til overkant av øverste rad er 1750 mm fra bakken.


Trygg stativ er tilbehør, og benyttes for frittstående plassering. Stendere støpes i bakken og avstives av et solid tak i 1 eller to høyder, og av selve kassene som festes direkte i stenderne. Dette gir et oppsett som holder seg meget pent og stødig i flere tiår. Stativet er lakkert i en miljøvennlig strukturlakk i farge mørk grå.

Pakker og brev oppbevares trygt

Med stadig flere husholdninger som gjør handelen på nett, har volumet småpakker som leveres økt betraktelig. Systempostkassen tillater at småpakker og brevpost blir levert direkte i trygt avlåste postkasserom, sammen med den daglige post.

Trygg er en av de sikreste postkassene på markedet. Hver beboer kan føle seg trygg på at både forsendelser og personlig informasjon blir oppbevart på sikrest vis.

Kontakt en av våre eksperter  

Aina Finskud Opheim, Stansefabrikken Home

Aina Finskud Opheim

Innesalg

   45 86 59 35

    afo@stansefabrikken.no

Aina hjelper deg gjerne med planlegging. Ta kontakt med dine prosjektopplysninger, og få et tilbud raskt på mail.

Jørn Nygaard, Stansefabrikken Home

Jørn Nygaard

Salg Region Stor-Oslo

   45 86 59 35

  jny@stansefabrikken.no​

Få et tilbud på mail, eller avtal en befaring på det planlagte montasje stedet. Jørn Nygård er vår ekspert på HomeSolution; systemet med egen nettportal og app, tilpasset fremtidens mottaksbehov.