Privat        Sameie og Borettslag       Bygg og Arkitekt            
Follow us

Trygg Classic

Med Trygg systempostkasser kan det plasseres flest mulig postkasser på minst mulig plass. Postkassene har god plass til småpakker og brevpost.

Postkassene leveres med en postsonelås som er en del av et landsomfattende system eid av Posten Norge. Det innebærer at det lokale postbud kan låse opp hele postkassen i overkant, og tippe ut innerkassen, slik at han har god leveringstilgang til hver enkelt beboers postkasse.

Systempostkasse med    solid 5- stifts nøkkel lås


Sikker og vedlikeholdsfri utendørs systempostkasse

Moduler á 3-5 rom, som kan monteres i opptil 3 høyder

Et helhetlig førsteinntrykk

Et ryddig og delikat helhetsinntrykk gir en trivsel som inspirerer beboerne til å ta godt vare på eiendommen – ønsker du å unngå fellesstativ med ‘hummer og kanari’ er Trygg systempostkasser en populær løsning.

Pakker og brev oppbevares trygt

Med stadig flere husholdninger som gjør handelen på nett, har volumet småpakker som leveres økt betraktelig. Systempostkassen tillater at småpakker og brevpost blir levert direkte i trygt avlåste postkasserom, sammen med den daglige post.

Trygg er en av de sikreste postkassene på markedet. Hver beboer kan føle seg trygg på at både forsendelser og personlig informasjon blir oppbevart på sikrest vis.

Montering

Trygg Classic har monteringshull i ryggen, og monteres enkelt direkte på vegg eller annet egnet flate. 

Trygg stativ er tilbehør, og benyttes for frittstående plassering. Stendere støpes i bakken og avstives av et solid tak i 1 eller to høyder, og av selve kassene som festes direkte i stenderne. Dette gir et oppsett som holder seg meget pent og stødig i flere tiår. Stativet er lakkert i en miljøvennlig strukturlakk i farge mørk grå.

Mål og produktinformasjon

Alle mål og detaljer i én PDF, gir en enkel og effektiv planlegging. Last den ned her, og du er omgående forberedt til neste styremøte.


Brosjyre

Last ned vår brosjyre, til inspirasjon og nytte under planleggingen.Jørn Nygård

       Jørn Nygård                 

Salg Region Stor-Oslo

   45 86 59 35

  jny@stansefabrikken.no

Få et tilbud på mail, eller avtal en befaring på det planlagte montasje stedet. Jørn Nygård er vår ekspert på HomeSolution; systemet med egen nettportal og app, tilpasset fremtidens mottaksbehov.


Aina Finskud Opheim

Innesalg

   45 86 59 35

   afo@stansefabrikken.no

Aina hjelper deg gjerne med planlegging.  Ta kontakt med dine prosjektopplysninger, og få et tilbud raskt på mail.