Trygg Advance

Trygg Advance er en utendørs systempostkasse, konstruert for norske forhold, med elektronisk lås.  Postkassen åpnes ved å holde brikken inntil låsen, og døren åpnes enkelt med vrideren. En kan også åpne den via app på mobilen, og de fleste adgangskort.

Solid elektronisk lås


Med app som kan låse opp, og dele tilgang

Moduler á 2-5 rom, som kan monteres i opptil 3 høyder

App som ekstranøkkel

Med Advance postkasser har du alltid en ekstra postkassenøkkel i mobilen.  Ikke nok med det, du kan også dele tilgangen til kassen med hvem du vil, når du vil - på tidsbegrenset eller varig basis.

Appene IDBOX IQ, og Unloc,  lastes ned gratis fra Appstore og Play butikk. 

Pakker og brev oppbevares trygt

Med stadig flere husholdninger som gjør handelen på nett, har volumet småpakker som leveres økt betraktelig. Systempostkassen tillater at småpakker og brevpost blir levert direkte i trygt avlåste postkasserom, sammen med den daglige post.

Trygg tar godt vare på post og pakker. Hver beboer kan føle seg trygg på at både forsendelser og personlig informasjon blir oppbevart på sikreste vis.

Montering

Trygg monteres enkelt på vegg, eller på tilhørende stativ i en og to høyder. Systemet kan også bygges inn i vegg, med ca. 15-30 mm rom til lufting mellom høydene dersom kassene skal monteres i flere rekker over hverandre. 

Kassene monteres normalt i opptil to høyder, og i tre høyder der det er nødvendig for å få plass til ønsket antall postkasser. Anlegget bør da senkes til ca. 800 mm fra bakke til topp av nederste rekke.

Kontakt en av våre eksperter  

Aina Finskud Opheim, Stansefabrikken Home

Aina Finskud Opheim

Innesalg

   45 86 59 35

    afo@stansefabrikken.no

Aina hjelper deg gjerne med planlegging. Ta kontakt med dine prosjektopplysninger, og få et tilbud raskt på mail.

Jørn Nygaard, Stansefabrikken Home

Jørn Nygaard

Salg Region Stor-Oslo

   45 86 59 35

  jny@stansefabrikken.no​

Få et tilbud på mail, eller avtal en befaring på det planlagte montasje stedet. Jørn Nygård er vår ekspert på HomeSolution; systemet med egen nettportal og app, tilpasset fremtidens mottaksbehov.