Privat        Sameie og Borettslag       Bygg og Arkitekt            
Follow us


 Forestill deg at du kan endre tekst på et postkasseskilt på under to minutter.  Og at du kan lage en ny postkassenøkkel, uten å forlate kontorstolen. HomeSolution gir deg den muligheten. 

Og ikke nok med det - du kan både åpne postkassen, og dele tilgang med andre, via mobilen.


Flere borettslag og bedrifter i Oslo har allerede installert sine HomeSolution anlegg, og er klare for fremtidens pakke- og postmottak.

 Nå kan du få et godt tilbud # HSkampanjeokt22 ingen forpliktelser, selvsagt.


Jørn Nygaard, Stansefabrikken Home AS

Ta kontakt 

Vår ekspert Jørn Nygaard kan fortelle deg alt du trenger å vite om HomeSolution. Ta kontakt og spør i vei! 

Avtal en tid for en kort demonstrasjon, så du kan se selv hvordan HomeSolution fungerer.

    45 86 59 35

    jny@stansefabrikken.no

Last ned introduksjonsbrosjyre

Les mer under  

Del når det passer 

Uten å låne bort nøkler.

Appene Unlock og IDbox IQ gir en gledelig mulighet til å dele tilgangen til postkassen med hvem du vil, når du vil. Med noen få tastetrykk på mobilen  - uansett hvor du befinner deg, kan andre hente post for deg, legge igjen en pakke, eller plukke opp noe du har lagt igjen for levering.

Befriende enkelt!

Eliminer bruk og kast

Opplev digitale navneskilt.

Ved å logge inn i HomeSolution portalen kan teksten på navneskiltene enkelt endres via telefon, nettbrett eller pc – og vipps så er et nytt navn på plass. Ingen bestilling av nytt skilt, ingen ventetid.

Og sist men ikke minst – det er ingen bruk og kast av skilt. Elektroniske skilt er en engangsinvestering – uavhengig av antall inn og utflyttinger.

Sikkert

Elektronisk lås øker sikkerheten

Postkassedøren din låses opp fra en felles kortleser ved anlegget. Du holder ditt kort inntil leseren, som vil koble seg til din postkassedør. Like enkelt som å scanne et busskort. Postkassedøren din blir låst opp, og du kan gå bort og ta ut posten. Døren låser seg automatisk når du stenger den.

Enkelt

Glem nøkkelen, med god samvittighet

Hvis inngangsdøren din låses opp med adgangskort, kan du lese av det samme kortet som du bruker til inngangsdøren på den felles leseren ved postkasse anlegget.

Du kan også bruke mobiltelefon – og selvsagt følger det med egne nøkkelkort til hver postkassedør.

Et innbydende fellesområde

Når skilt alltid er oppdatert,  elimineres merking med tusj og klistrelapper direkte på postkassedørene. Anlegget vil beholde et ryddig utseende i lang tid, og brukerne inspireres til å ta vare på fellesområdet,


HomeSolution, Lysaker Torg

Tid spart

Nye nøkler på et blunk

Er du utleier, eller har du ansvar for å koordinere nye nøkler ved salg av leilighet er HomeSolution uten tvil en god økonomisk langsiktig investering.  Og for den med tendens til å miste nøkler, eller styreledere som handler på vegne av beboeren, er det en drømmeløsing. Låsbytter og sliping av nøkler blir en saga blott, og byrden av å bestille og betale hvert låsbytte løftes fra skuldrene.

Fornøyd ame ved skrivebord

Fortell oss om din oppgang, og få et uforpliktende tilbud, med befaring og demonstrasjon om ønskelig! 


jny@stansefabrikken.no

#HSkampanjeokt22