Privat        Sameie og Borettslag       Bygg og Arkitekt         
Follow us

Innendørs

systempostkasser

Norges mest brukte innendørs postkassesystemer, med elektroniske systemer som er kompatible med adgangskontrollen, og med sylinderlåser for bruk med vanlige nøkler.

Ekte Stansefabrikken-kvalitet

Få en problemfri postkassehverdag med vår anerkjente kvalitet. Vi anbefales av Posten, autoriserte låsesmeder, og brukerne selv.

Kraftig stål

Tåler tidens tann, og hverdagens til tider harde bruk. 

Stort lager 

Alle størrelser er på lager i våre utvalgte hvitnyanser. Ønsker du en annen, valgfri farge, er det bare å si ifra - det ordner vi!

Få eksperthjelp!


Jørn Nygård

       Jørn Nygaard                 

Salg Region Stor-Oslo

 93 67 22 02

  jny@stansefabrikken.no

Jørn er alltid tilgjengelig for borettslag, sameier og vaktmesterselskap i Stor-Oslo området. Han møter til befaring og i møter, slik at du kan kjenne og se på vår unike Stansefabrikken-kvalitet.

Jørn Nygaard samarbeider tett med vår serviceavdeling, og sørger for at forespørsler raskt følges opp av våre profesjonelle montører.

Jørn er også vår Homesolution ekspert - ta en spennende prat med ham om hva HomeSolution kan bety for ditt borettslag eller  forretningsbygg!


Aina Finskud Jensen

Innesalg

  91 99 04 32

   afj@stansefabrikken.no

Aina Finskud Jensen hjelper deg gjerne med planlegging, og kan sende et uforpliktende tilbud som du kan ta med i ditt neste styre- eller årsmøte i borettslaget. Ta kontakt for en hyggelig postkasseprat!


Ønsker du å få tilsendt en brosjyre, er det bare å spørre - eller du kan laste den ned ved å klikke på bildet under.


Stansefabrikken postkasse brosjyre