Glem postkassenøkkelen med god samvittighet.

Med HomeSolution kan du bruke samme nøkkelkort til dør og postkasse.


Få tilbud nå - kampanjepris på HomeSolution anlegg frem til 1. mai:

SPAR minimum kr 11 250,- inkl. mva. per oppgang!


Enkelt

Du kan åpne kassen og dele tilgang med andre, rett fra mobilen, og nøkkelkort følger med til hver postkassedør. Så enkelt som det kan bli!

Praktisk

Har du allerede et nøkkelkort til inngangsdøren, åpner du postkassen med det samme kortet. 

Alltid ryddig

Siden skiltene er elektroniske, og redigeres raskt via HomeSolution nettportal, vil anlegget alltid gi et ryddig førsteinntrykk.


Ring våre eksperter for en hyggelig postkasseprat - eller send en e-post med litt informasjon om oppgangen og få et raskt svar. Vil du se hvordan det virker, demonstrerer vi gjerne - helt uforpliktende, selvsagt.

Vi gir kampanjepris helt frem til 1. mai - ta kontakt nå og spør i vei! 


 
Jørn Nygaard, Stansefabrikken Home AS

Jørn Nygaard 

 

Jørn kan møte til befaring i Oslo/omegn, og har god erfaring i å demonstrere våre systemer i styremøter, og digitalt på Teams og andre digitale møte-flater.                        

KONTAKT JØRN:

    45 86 59 35

    jny@stansefabrikken.no

Last ned introduksjonsbrosjyre

Les mer under  
Aina Finskud Opheim


Aina er på plass ved vårt kontor i Fredrikstad og kan raskt sende deg tilbud på mail. Hun følger opp når dere er klare for det, og koordinerer gjerne med Jørn Nygaard om dere ønsker en demonstrasjon.

KONTAKT AINA:  

    45 86 59 35

    afo@stansefabrikken.no

Last ned introduksjonsbrosjyre

Les mer under  


Tegneprogram

Tegneprogram


Prøv vårt smarte tegneprogram - få en skisse på PDF som du kan spare på, eller sende til oss for tilbud. 

Husk - vi gir kampanjepris helt frem til 1. mai!Til tegneprogram

Se HomeSolution Kompakt 

Se HomeSolution RobustDel når det passer 

Uten å låne bort nøkler.

Appene Unlock og IDbox IQ gir en gledelig mulighet til å dele tilgangen til postkassen med hvem du vil, når du vil. Med noen få tastetrykk på mobilen  - uansett hvor du befinner deg, kan andre hente post for deg, legge igjen en pakke, eller plukke opp noe du har lagt igjen for levering.

Befriende enkelt!

Eliminer bruk og kast

Opplev digitale navneskilt.

Ved å logge inn i HomeSolution portalen kan teksten på navneskiltene enkelt endres via telefon, nettbrett eller pc – og vipps så er et nytt navn på plass. Ingen bestilling av nytt skilt, ingen ventetid.

Og sist men ikke minst – det er ingen bruk og kast av skilt. Elektroniske skilt er en engangsinvestering – uavhengig av antall inn og utflyttinger.

Sikkert

Elektronisk lås øker sikkerheten

Postkassedøren din låses opp fra en felles kortleser ved anlegget. Du holder ditt kort inntil leseren, som vil koble seg til din postkassedør. Like enkelt som å scanne et busskort. Postkassedøren din blir låst opp, og du kan gå bort og ta ut posten. Døren låser seg automatisk når du stenger den.

Enkelt

Glem nøkkelen, med god samvittighet

Hvis inngangsdøren din låses opp med adgangskort, kan du lese av det samme kortet som du bruker til inngangsdøren på den felles leseren ved postkasse anlegget.

Du kan også bruke mobiltelefon – og selvsagt følger det med egne nøkkelkort til hver postkassedør.

Et innbydende fellesområde

Når skilt alltid er oppdatert,  elimineres merking med tusj og klistrelapper direkte på postkassedørene. Anlegget vil beholde et ryddig utseende i lang tid, og brukerne inspireres til å ta vare på fellesområdet,


HomeSolution, Lysaker Torg

Tid spart

Nye nøkler på et blunk

Er du utleier, eller har du ansvar for å koordinere nye nøkler ved salg av leilighet er HomeSolution uten tvil en god økonomisk langsiktig investering.  Og for den med tendens til å miste nøkler, eller styreledere som handler på vegne av beboeren, er det en drømmeløsing. Låsbytter og sliping av nøkler blir en saga blott, og byrden av å bestille og betale hvert låsbytte løftes fra skuldrene.

Fornøyd ame ved skrivebord